
L'Open Access Week s'organitza anualment a l'octubre. Inclou sessions científiques i activitats promocionals per compartir i aprendre sobre els beneficis de l'accés obert i la ciència oberta.
XII Setmana de l'Accés Obert (19-25 octubre 2020)
Que les dades no siguin un malson!
Ets doctorand a la UPC? Consulta el vídeo que t'ajudarà a organitzar les teves dades de recerca fent un Pla de Gestió de Dades.
Organitza els fitxers del teu projecte de recerca
[A partir del 19 d'octubre a UPCommmons] Nova infografia i recomanacions per organitzar, anomenar i versionar fitxers en els projectes de recerca.
Treballs acadèmics de l'ETSECCPB, ETSETB i la FIB més consultats
La BRGF presenta els treballs acadèmics presentats al 2018 i al 2019 més consultats de l'ETSECCPB, ETSETB i la FIB més consultats.
Tesis doctorals més consultades
La BRGF presenta les tesis doctorals llegides a la UPC al 2018 i al 2019 més consultades.
Què saps sobre ciència oberta?
Juga i comprova què saps sobre la ciència oberta amb aquest joc en línia que ha preparat la Biblioteca del Campus de Terrassa.
Abans de comprar un article....
Consulta la infografia que t'explica els ginys per trobar articles en accés obert: Unpaywall, Google Scholar Button, Open Access Button, Kopernio, etc.
Totes les revistes d'accés obert al Directory Open Access Journal (DOAJ)
Consulta el DOAJ per conèixer totes les revistes d'accés obert del teu àmbit temàtic: agricultura, ciència i ciència naval, tecnologia, etc.
El DOAJ és el directori en línia que indexa les revistes d'accés obert de qualitat científica contrastada i amb peer review.
Termòmetre i Observatori de l'accés obert
Consulta el Termòmetre i l'Observatori de l'Accés Obert per conèixer el grau de publicació en accés obert a la UPC i a la resta d'universitats catalanes.